meals, snacks, plates of salami and cheese
In our restaurant we offer homemade kitchen with traditional local menù. You can eat cheese, meat, eggs and vegetables from the farm production.
We use products and local food from Piedmont region, depending on the seasons availability.
A tipical plate is roasted goat with polenta; goat cheese is served alone or used as an ingredient in the plates.
The kitchen is by reservation, we don’t offer “menù à la carte” but a fixed daily menu.
If you contact us for booking lunch or dinner we will be happy to define with you a menu according to your tastes.
Cold plates and afternoon snacks are available in the restaurant: cheese, salami, vegetables, bruschette, grilled polenta or sweet snacks, coffee, goat milk and homemade cakes.
The restaurant is open from April to October, on booking.
OGNI DOMENICA
Tagliere di salumi, formaggi e antipasti di verdure
bruschette, torta salata
Polenta e carni caprine
Polenta concia con zola
Torta casalinga, acqua di fonte
(escluse altre bevande)
Euro 28,00
SU PRENOTAZIONE
agenda menu
merende salate con tagliere di salumi e formaggi di capra
bruschette
polenta grigliata, verdure sottaceto
insalate miste
fetta di torta casalinga
PRENOTAZIONE CONSIGLIATA
CENA MENU FISSO
menu fisso "turistico" settimanale
primo piatto
secondo e contorno
dolce, caffè
acqua di fonte
Euro 22,00
SU PRENOTAZIONE
PIATTO UNICO
polenta e spezzatino con carni di capra
Torta casalinga, caffè
1/4 di vino, acqua di fonte
Euro 18,00
SU PRENOTAZIONE